• travel
  • to the most
  • beautiful places in
  • the world
Oferte sejururi
Sejur in Paralia Keterini

Paralia Katerini reprezinta perla statiunilor de pe litoralul Greciei de Nord, situata la 75 km sud de Salonic si 20 km de Muntele Olimp. Aici veti gasi o atmosfera primitoare, supermarketuri, magazine de souveniruri, de confectii, de obiecte si articole de plaja. De-a lungul plajei se afla numeroase restaurante si taverne traditionale, cu preparate gustoase, la preturi accesibile, dar si discoteci.

Weekend la Hajduszoboszlo

Hajdúszoboszló- este cea mai îndrăgită staţiune de tratatment şi agrement din estul Ungariei. Staţiunea balneoclimaterică îşi are începuturile în anul 1925, când a fost descoperită apa termală ("aurul fierbinte") de 73°C în urma forărilor la 1091 m efectuate de geologul Pávai Vajna Ferenc.

Tarile Baltice

Tarile Baltice sunt localizate in estul Marii Baltice si au fost incluse in spatiul Imperiului Rus, pana in Primul Razboi Mondial. Astazi, cele trei tari de mici dimensiuni, Estonia, Latvia si Lituania, se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare printre turisti.

Circuit in Turcia

Turcia combina frumusetile naturale cu patrimoniul sau vechi de 10.000 ani, oferind astfel vizitatorilor o oportunitate unica de a descoperi trecutul si de a se bucura de viata si cultura moderna, in acest loc minunat, cunoscut si sub denumirea de Asia Mica.

City Break Istanbul - avion

Istanbul este centrul cultural al Turciei. Fiind situat la buza a doua continente si despartita de stramtoarea Bosfor, are toate calitatile pentru a va seduce: mancare buna, bazare unde poti face cumparaturi, o cultura bogata si monumente istorice, inclusiv moschei. Toate aceste elemente alcatuiesc un oras eclectic, o combinatie de oriental si occidental, o experienta condimentata si minunata.