Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAIYE RESORT - SPA


Descriere

Descriere HOTEL ALAIYE RESORT: Hotelul a fost deschis in anul 2007. Are o suprafata totala de 48.000 mp si dispune de 443 camere, o mare parte cu sea view. Tip masa: All Inclusive
Localizare HOTEL ALAIYE RESORT:Hotelul este amplasat pe malul marii, in statiunea Incekum, la 105 km de aeroport. Centrul orasului Alanya se afla la 22 km distanta.
Plaja:La HOTEL ALAIYE RESORT veti gasi o plaja privata, cu nisip si intrare lina in apa. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL ALAIYE RESORT beneficiati de camere dotate cu: telefon, internet WI-FI, seif, minibar, aer conditionat, baie cu cada si dus, uscator de par, gresie la intrare, parchet, balcon.
Facilitati generale HOTEL ALAIYE RESORT:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, un restaurante a la carte, 5 baruri, 3 piscine exterioare din care una cu tobogane, o piscina interioara, sauna, hammam, aerobic, programe de animatie, darts, tenis de masa, teren de tenis, discoteca, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: bauturile de import, echipamentul si nocturna terenului de tenis, internet, sala de jocuri, biliard rent-a-car, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), masaj, doctor, magazine, coafor.
Facilitati copii HOTEL ALAIYE RESORT: Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina exterioara, zona de acces pentru copii la aquapark, teren de joaca, miniclub, animatie.

Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, contra cost.- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 5*Web: https://www.alaiye.com.tr/resort/




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.