Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBA QUEEN HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Alba Queen este situat în Çolaklı, pe una dintre cele mai populare plaje cu nisip fin din apropierea celei mai populare stațiuni turistice din Turcia, Antalya. Se află la o distanță de 65 km de Antalya, 55 km de aeroport, 13 km de Manavgat și 8 km de Side. Accesul este posibil cu taxiul, minibusul sau mașina privată. Facilități hoteliere: Restaurante: Principalul restaurant tip bufet, restaurante A'la Carte (asiatic și pește), baruri în diferite zone ale hotelului. Piscine: Piscină în aer liber cu 4 tobogane de apă, piscină interioară încălzită și jacuzzi. Plajă: Plajă cu șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă gratuite. SPA: Centru SPA modern cu terapeuți instruiți, masaje, băi și programe sportive revitalizante. Activități pentru copii: Mini-club, mini-disco, bufet pentru copii, colț pentru bebeluși în restaurantul principal. Sporturi: Mini-golf, tenis, sporturi acvatice (contra cost), sală de fitness. Divertisment: La finalul unei zile relaxante, vă așteaptă o petrecere cu spumă și spectacole spectaculoase, urmate de petreceri pe plajă și în grădină, muzică live și o discotecă în aer liber. Facilități cameră (doar camere standard): Suprafață: 26 m² Vedere: La sol, parțial la mare sau la mare Capacitate: 2 adulți + 1 copil sau 3 adulți Dotări: Podea laminată, aer condiționat, balcon, minibar (băuturi alcoolice și non-alcoolice gratuite, reumplut zilnic), set pentru ceai și cafea, seif (contra cost), TV LCD, telefon (contra cost), cadă, toaletă, uscător de păr. Informații importante: Internet: WI-FI (contra cost în camere, gratuit în zonele publice și pe plajă) Metode de plată: Visa, Master Card Animale de companie: Nu sunt permise Zonă pentru nefumători: Obligatorie prin lege Check-in: 14:00, Check-out: 12:00

Localizare

Hotelul Alba Queen se află la 100 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Side și la 55 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit în anul 2008 și este format din 4 corpuri de câte 5 etaje.

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de un restaurant principal și 2 restaurante a la carte (pescăresc și thailandez – gratuit, o dată pe săptămână), 4 baruri, centru SPA, o piscină acoperită,  program de animație, muzică live, discotecă, internet Wi-fi (în lobby).

Contra cost: bauturi si gustari din import, echipament tenis, room service, seif, masaje si tratamente SPA, sporturi acvatice, sala de jocuri, magazine, sală de conferințe, curățătorie, coafor. servicii medicale.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV, telefon, seif (contra cost), aer condiționat centralizat, room service (contra cost).

Facilitati pentru copii

Hotelul oferă următoarele facilități pentru copii: 2 piscine cu tobogane, mini club (4-12 ani), bufet special, cărucior și baby sitter (contra cost) și mini discoteca (contra cost).

Sport si agreement

Ca și activități de relaxare gratuite, hotelul pune la dispoziția turiștilor: baie turcească, saună, baie cu aburi, Jacuzzi, volei pe plajă, baschet, aerobic, darts, tenis de masă și contra cost: masaj, bowling, biliard.

Sport si agreement

Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )