Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aydinbey Gold Dreams


Descriere

Acces la internet Wi-Fi în spațiile comune

Piscină cu 4 tobogane

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Aydinbey Gold Dreams a fost deschis în anul 2003 și se întinde pe o suprafață de 17.227 mp. Ultima renovare a avut loc în anul 2015.



Principalele puncte de atracție

Acces la internet Wi-Fi în spațiile comune

Piscină cu 4 tobogane

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

Ultra All Inclusive:

- Mic dejun, prânz și cină - tip bufet

- Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale în intervalul orar 10:00-02:00

- Acces la internet Wi-Fi în spațiile comune, saună, baie turcească, sală de fitness, gimnastică, aerobic, tenis de masă, darts, basket, volei, program de animație.



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 25 km de centrul orașului Alanya şi la 110 km de aeroportul din Antalya.



Soare si mare

La 50 de metri de plaja proprie; piscină principală cu 4 tobogane – 120 mp, piscină pentru copii – 56 mp, piscină interioară pentru copii – 3 mp, piscină interioară – 47 mp; Umbrele, șezlonguri și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal - tip bufet; restaurante a la carte cu specific: turcesc și pescăresc; Beach Snack; Wonder Bar, Dream Bar, Pool Bar, Beach Bar.



Sport și relaxare

Centru Wellness & Spa (masaje, tratamente faciale și corporale, peeling), saună, baie turcească, sală de fitness, coafor, biliard, darts, basket, volei, gimnastică, aerobic, tenis de masă, teren de tenis, program de animație, sporturi nautice.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani, în intervalul orar 10:00-12:30 – 14:30-17:30), mini disco, cinema.



Facilități gratuite

Acces la internet Wi-Fi în spațiile comune, saună, baie turcească, sală de fitness, gimnastică, aerobic, tenis de masă, darts, basket, volei, teren de tenis, program de animație.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa (masaje, tratamente faciale și corporale, peeling), coafor, biliard, echipament teren de tenis, internet cafe, sporturi nautice, închiriere mașini.



Bine de stiut

La restaurantele a la carte - o cină gratuită/ sejur, cu rezervare în prealabil.

Scaune pentru copii în restaurante.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 345 camere, împărțite astfel: 307 camere standard (cca. 22 mp), 35 camere familiale (cca. 44 mp) și 3 camere pentru persoane cu dizabilităţi (cca. 22 mp).

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duș, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, telefon, mini-bar, seif, balcon/ terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.