Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA


Descriere

Hotelul este localizat in satiunea Alanya, la 155 km de aeroportul din Antalya si la 3 km de localitatea Mahmutlar. Plaja este la 150 m de proprietate si accesul se face prin pasaj subteran. Construit in 2016, hotelul ofera cazare in cladirea principala de 6 nivele. Restaurantul principal ofera turistilor preparate internationale, restaurantele a la carte ofera preparate din bucataria otomana si din bucataria mediteraneana. Turistii se pot bucura in acest resort de diferite activitati cum ar fi tenis, volei pe plaja si aerobic. Copii au un mini club unde pot face diferite activitati si o piscina cu topogane.Facilitati camera
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem de aer conditionat, telefon direct, mini-bar, ceainic, cafea & ceai, seif, TV LCD prin satelit si canale de muzica, parchet laminat si mocheta, balcon, WI-FI conexiune la internet.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal tip bufet, restaurant A'la Carte: Chinese si Ocean Lobby, baruri la piscina si pe plaja. Ultra all inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri dupa-amiaza, ceai, cafea, cina si gustare la miezul noptii. Toate bauturile locale racoritoare si alcoolice standard si unele de import, snack bar pe plaja, restaurantele A'la Carte sunt cu rezervare in prealabil si o singura data pe sejur. Sport / divertisment: piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa, baie turceasca, sauna, jacuzzi, terenuri de tenis, tenis de masa, centru de fitness, volei pe plaja. Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara; mini club pentru copii, loc de joaca pentru copii. Servicii cu plata: Servicii medicale, coafor, spalatorie, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator, sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis de camp, SPA & Centru de infrumusetare, biliard. AQUAPARK (Program de lucru 10:00 - 12:00 / 14:00 - 16:00) - Orele de deschidere și de închidere pot fi modificate în sezon. Parcul acvatic poate fi închis din cauza condițiilor meteorologice Plaja: Hotelul are plaja privata - nisip si pietris (500m de hotel), cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit.

Localizare
Este situat in regiunea Kargicak, in apropiere de plaja cu nisip si pietricele (distanta 500m), la 130 km de aeroportul din Antalya si 10 km de centrul orasului Alanya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.