Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Don Pedro


Descriere

Descriere HOTEL SOL DON PEDRO:
Hotelul este situat pe plaja, in zona plajei Bajondillo, la cateva minute de centrul Torremolinos. Hotelul face parte dintr-un complex care cuprinde 3 hoteluri din lantul Sol cu care imparte piscinele, restaurantele si spatiile comune.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL DON PEDRO:
Hotelul se afla la 5 km de portul de agrement Marina din Benalmadena si la 7 km de aeroportul Malaga si Puerto Marina.

Dotari camere:
Hotel Sol Don Pedro dispune de 281 de camere dotate cu aer conditionat, televizor, internet, seif (cu plata), uscator de par.

Facilitati HOTEL SOL DON PEDRO (complex):
Hotelul dispune de 6 piscine in aer liber pentru adulti, 2 piscine in aer liber pentru copii, 1 piscina incalzita, 2 piscine cu hidromasaj complet echipate. Hotelul dispune de 2 restaurante tip bufet care prezinta show-uri de gatit si un colt de preparate cu specific italienesc, bar la piscina si alte cateva baruri, sezlonguri si umbrele gratuite, centru spa (cu plata), tenis de masa, bowling, teren de tenis (contra cost), sala de jocuri, programe de divertisment si animatie pe timpul zilei si seara, miniclub, spectacole cu muzica live, internet, magazine.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.