Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol House Costa del Sol (Ex. Sol House Aloha Puerto)


Descriere

Descriere HOTEL SOL HOUSE COSTA DEL SOL:
Noul hotel Sol House Costa del Sol a fost recent renovat complet, transformand fostul Hotel Sol Aloha Puerto intr-un loc excelent de petrecere a vacantei atat in familie cat si in cuplu sau grupuri de prieteni. Situat pe promenada de la malul marii, cu acces direct la fabuloasa plaja Carihuela, hotelul are in apropiere o multime de restaurante traditionale 'chiringuitos', specializate in peste fript. Portul de agrement Marina se afla in apropierea hotelului, acesta fiind una dintre cele mai importante atractii din zona, avand nenumarate magazine, restaurante, baruri si cluburi.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL SOL HOUSE COSTA DEL SOL:
Hotelul se afla la 2,5 km de centrul statiunii Torremolinos si la 8 km de aeroport.


Dotari camere:
Hotelul are camerele renovate, spatioase, dotate cu: aer conditionat, TV satelit, uscator de par, telefon, minibar, seif, balcon cu vedere la mare sau la munte.


Facilitati HOTEL SOL HOUSE COSTA DEL SOL:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati: 3 piscine pentru adulti, restaurant care serveste preparate in stil bufet si are si preparate cu specific italienesc, lobby bar, cafenea, Snack Play Bar cu acces direct la plaja, conexiune Wi-Fi gratuita, programe de animatie, tenis de masa, biliard, sala de jocuri, receptie 24H, DJ care sa asigure petreceri reusite. Hotelul asigura facilitati pentru persoanele cu dizabilitati si accepta animale de companie.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, mini-club, babysitting (contra cost).


Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.