Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Solimar Aqua Marine


Descriere

Hotelul Solimar Aquamarine este poziţionat într-un cadru natural minunat, înconjurat de măslini, portocali, palmieri şi grădini pline de flori. Hotelul este situat în centrul statiunii Platanias, aproape de plaja de nisip. Acest hotel de 4* dispune de schimb valutar, Wi – Fi in spatiile publice, serviciu de inchiriere masini, servicii medicale (la cerere), alarma, baby sitter (contra cost), parcare, sala de jocuri (billiard, jocuri video – contra cost), teren de tenis, piscina, sezlonguri si umbrele la piscina ,bar la piscina, dusuri si vestiare la piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, restaurant cu preparate din bucataria greceasca si internationala si snack bar la piscina. Facilitati copii
Pentru copii, hotelul oferă baby sitter (la cerere, în limit disponibilității), secțiune în piscina exterioară, loc de joacă, scaune în restaurant și baby cots în cameră în limita disponibilității.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 104 camere spaţioase care oferă aer condiţionat, TV satelit, frigider, baie modernă, dotată cu cadă sau duş, uscător de păr, telefon, seif (20 euro/săptămână).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziţia turiștilor facilităţi de schimb valutar, spălătorie, WiFi în spaţiile publice contra cost, serviciu de închiriere maşini, servicii medicale (la cerere), alarmă, parcare, sală de jocuri (billiard, jocuri video – contra cost) sală de fitness, restaurant şi snack bar la piscină. Restaurantul tip bufet serveşte preparate culinare din bucătăria grecească şi internaţională. Barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare, cocktailuri şi gustări. Oaspeţii au la dispoziţie gratuit şezlonguri şi umbrele de soare la piscină. De asemenea, Solimar are un teren de tenis, un teren de minigolf și sală de gimnastică.

Plaja
Plaja publică cu nisip se află la o distanță de 100 m de hotel. Șezlongurile și umbreluțele sunt gratuite.

Localizare
Hotelul se află situat la 13 km de oraşul pitoresc Chania şi la 25 km de aeroport. A fost construit în anul 1998, iar ultima renovare a avut loc în anul 2006.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.