Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hersonissos Palace (recomandat 4*)


Descriere

Descriere: HOTELUL HERSONISOS PALACE de 5 stele este situat in fata marii, in apropierea centrului statiunii Hersonissos. In zona sunt foarte multe magazine, restaurante si cluburi de noapte. Conceput in stil arhitectural modern cu elemente grecesti neo-clasice, hotelul are 175 de camere amplasate in cladirea principala si cea anexa, aflata la 50 m distanta.
Localizare: HOTELUL HERSONISOS PALACE este situat la aproximativ 50 m de plaja din Hersonissos si 25 km de Heraklion.
Plaja: HOTELUL HERSONISOS PALACE este situat la aproximativ 50 m de plaja, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. In Hersonissos sectoare de plaja cu nisip alterneaza cu zone stancoase. Facilitati pentru sporturi acvatice contra cost.
Dotari camere: La HOTELUL HERSONISOS PALACE cele 175 de camere au un design modern, sunt confortabile si echipate cu telefon, aer conditionat, televizor satelit, wi-fi, mini frigider, fierbator de apa, baie cu dus sau cada, uscator de par, seif (cu plata), balcon/terasa.
Facilitati: HOTELUL HERSONISOS PALACE dispune de receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, wi-fi gratuit in zona receptiei, restaurant tip bufet, lobby bar, snack bar la piscina, bar pe plaja, 2 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, paturi si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit), sala de conferinte, schimb valutar, inchirieri de masini, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), centru fitness, piscina interioara, teren de tenis, tenis de masa, biliard (cu plata). Hotelul organizeaza ocazional seara greceasca folclorica si barbeque night (contra cost). Clientii pot beneficia de centrul Spa de la hotelul Hersonissos Maris (transfer asigurat).
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: www.hersotels.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.