Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Această proprietate este la 13 minute pe jos față de plajă. Hotel Croatia se află într-o locație deosebit de frumoasă și retrasă, pe o peninsulă cu vedere la Marea Adriatică, pe de o parte, și la centrul istoric pitoresc al orașului Cavtat, pe de altă parte. Orasul medieval fortificat de renume mondial Dubrovnik poate fi văzut de la unele terase ale hotelului. Hotelul se află la doar 5 km de aeroportul internaţional Dubrovnik, astfel încât vacanţa dvs. poate începe imediat după sosire. La doar 18 km de Dubrovnik, Hotelul Croatia este un punct de plecare ideal pentru descoperirea coastei de sud a Dalmaţiei.

Facilitati Hotel

Bucuraţi-vă de soare pe cele 2 plaje sau la cele 2 piscine. Relaxați-vă la centrul de wellness și descoperiți trasee de mers pe jos de-a lungul coastei.

Facilitati Camere

Relaxați-vă în camere complet renovate, cele mai multe dintre ele cu vedere uimitoare la mare, camere comunicante, mai multe restaurante și un local care servește fripturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie