Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gravity Sahl Hasheesh


Descriere

Hotel pe malul mării

Diversitate culinară

4.700 mp zona piscinelor

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Gravity Sahl Hasheesh 5* a fost deschis în martie 2019, pe malul mării. Resortul are o suprafață de 30.460 mp și dispune de numeroase piscine, iar camerele sunt distribuite în clădirea principală de șase etaje și cele douăzeci de vile de tip bungalow.



Principalele puncte de atracție

Hotel pe malul mării

Diversitate culinară

4.700 mp zona piscinelor

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz şi cină – la restaurantul principal, tip bufet;

Minibar alimentat zilnic;

Cină în restaurantele a la carte cu rezervare în prealabil (excepție „Akina” restaurantul cu specific asiatic);



Locatia

Hotelul este localizat direct pe plajă, la o distanţă de 25 km de Aeroportul Internațional din Hurghada și la 28 km de centrul oraşului.



Soare si mare

Plajă proprie cu o lungime de 220 m, nisip fin; 7 piscine – piscină încălzită pe durata sezonului de iarnă, piscină pentru copii; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurantul principal – tip bufet; Restaurante a la carte – „Al Khedive” cu specific oriental, „Ginga” cu specific mexican și brazilian, „La Piazza” cu specific italian, „Akina” cu specific asiatic; Baruri: La Wien Lobby Bar, Carina Pub-Disco, Splash Pool & Beach Bar, Al Khedive Terrace Bar, Shisha Corner.



Sport și relaxare

Centru Wellness & Spa (8 camere de masaj, saună, baie cu aburi, baie turcească, jacuzzi exterior, salon de înfrumusețare), sală de fitness, aqua gym, gimnastică, aerobic, yoga, zumba, polo pe apă, darts, boccia, tenis de masă, biliard, fotbal pe plajă, volei pe plajă, program de animație, spectacole, închiriere mașini, mașinuțe de golf, închiriere biciclete, închiriere biciclete electrice, centru de diving și sporturi nautice (parasailing, banana, quad, plimbare cu barca cu fund de sticlă, pescuit, spectacol cu delfini).



Facilități pentru copii

Kids Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spațiu de joacă, piscină, program de animație, pătuț la cerere, baby sitting la cerere.



Facilități gratuite

Acces la internet Wi-Fi în camere și lobby, sală de fitness, aqua gym, gimnastică, aerobic, yoga, zumba, polo pe apă, darts, boccia, tenis de masă, fotbal pe plajă, volei pe plajă, program de animație, spectacole.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa (8 camere de masaj, saună, baie cu aburi, baie turcească, jacuzzi exterior, salon de înfrumusețare), biliard, servicii de spălătorie, room service, servicii medicale 24h, sală de conferințe, magazine, închiriere mașini, mașinuțe de golf, închiriere biciclete, închiriere biciclete electrice, centru de diving și sporturi nautice (parasailing, banana, quad, plimbare cu barca cu fund de sticlă, pescuit, spectacol cu delfini).



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 423 de camere, distribuite astfel:

Clădirea principală:

120 camere Superior (cca. 28 mp, dormitor cu pat dublu sau paturi twin, zonă de relaxare, balcon)

10 Suite Junior (cca. 48 mp, dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibilă, zonă de relaxare)

10 Suite Deluxe (cca. 50 mp, dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibilă, zonă de relaxare, balcon)

75 camere familiale (cca. 45 mp, dormitor cu pat dublu sau paturi twin, living cu canapea extensibilă, zonă de relaxare)

40 camere familiale Deluxe (cca. 48 mp, dormitor cu pat dublu sau paturi twin, living cu canapea extensibilă, zonă de relaxare, balcon)

Vile:

150 camere Deluxe (cca. 30-40 mp, dormitor cu pat dublu sau paturi twin, zonă de relaxare, balcon)

18 Suite Junior (cca. 48 mp, dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibilă, zonă de relaxare)

Dotări camere: baie cu cadă/ duș, aer condiționat, produse de igienă, aer condiționat, seif, minibar, TV, telefon, facilități ceai/ cafea, pătuț (la cerere), camere fumători/ nefumători, balcon. Servicii zilnice de menaj.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.