Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Lagoon Resort


Descriere

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber turistii se pot relaxa la piscina interioara, sala de gimnastica, Spa si centru Welness, piscina exterioara, jacuzzi, biliard, sau pot practica diverse sporturi: sporturi acvatice, teren de tenis, teren de fotbal, teren de mini-golf.

Facilitati camere
Toate cele 662 camere sunt dotate cu baie, uscator de par, halate si papuci, telefon, internet (contra cost), aer conditionat individual, mini-frigider, seif (contra cost), TV satelit, spalatorie (contra cost).

Localizare
Hotelul Blue Lagoon este situat in statiunea Lambi, in apropiere de orasul Kos, in nordul insulei. Are o cladire principala si 2 anexe cu o gradina mare. Hotelul este situat la 75 de metri de plaja si la doar 2 km de centrul orasului Kos.

Facilitati hotel
Resortul ofera oaspetilor sai receptie 24h, bar cu terasa, lounge bar, snack bar restaurant grecesc, sala de conferinte, acces internet, mini market, piscina cu jacuzzi, piscina pentru copii, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscine, mini club, loc de joaca pentru copii, animatie pentru copii, centru Spa, salon, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.