Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Miramare Beach


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Atlantica Miramare Beach este recomandat tinerilor si cuplurilor, se afla chiar langa plaja. Orasul Limassol se afla la 6 km de hotel, Paphos este la 70 km, Nicosia la 85 km. Zona de baruri si restaurante este aproape de hotel iar cea de shopping este la 3 km de hotel.


Puncte de interes: Amathus - 3 km, Kourion - 15 km, Castelul Limassol - 3 km, waterpark - 9 km, Orasul vechi Limassol - 3 km.


FACILITATI HOTEL: Recent renovat in 2010, hotelul de 4 etaje consta intr-o cladire principala si una secundara cu o capacitate totala de 280 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, 3 baruri, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, 2 piscine exterioare modernce, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, tennis, biliard ( contra cost), darts, mese de tennis, fitness, centru SPA & wellness, sauna, jacuzzi, muzica live, baie de aburi, loc de joaca pentru copii, mini club pentru copii 4 -16 ani, babysitting, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele dispun de: pat dublu sau 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii ( la cerere, gratuit ), balcon, incalzire / aer conditionat, cana electrica, mini bar (contra cost), internet (gratuit), seif (contra cost), Tv cu ecran plat, baie cu cada, uscator de par. Unele camere au vedere la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.