Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Atlantica Oasis este un hotel prietenos cu familiile, cu piscine spatioase, una fiind o piscina cu o nava a piratilor pentru copii. Situat aproape de plaja, in zona turistica din Limassol, indiferent dac sunteti un adorator al soarelui sau va bucurati de viata de noapte plina de distractie, exista ceva pentru toata lumea!

Locatie : Hotelul are o locatie excelenta in zona turistica din Limassol. Cunoscuta sub numele de Yermasoyia, exista o gama de baruri, restaurante si magazine la cativa pasi. Daca va ganditi sa va indreptati mai departe, atunci serviciul de autobuz local este in apropiere si va duce in centru, portul popular si orasul vechi.

Dotari camera: Aer conditionat, articole de toaleta, baie cu cada sau dus, TV prin cablu-satelit, facilitati pentru cafea, serviciu zilnic de menajera, uscator de par, balcon privat, frigider, seif, acces la internet Wi-Fi (gratuit),

Facilitati hotel : Receptie 24 de ore din 24, serviciu de inchiriere auto, serviciu de taxi, serviciu de menajera la fiecare doua zile, serviciu de spalatorie si curatatorie chimica, camera de calcat, Spa,internet Wi-Fi gratuit in hol si bar, salon de coafura, terase si gradini pentru plaja, zona TV, piscina cu apa dulce, 1 piscina de familie (exterior), 1 piscina numai pentru adulti, 1 piscina cu apa dulce (in aer liber) pentru copii.

Web site: https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-limassol/atlantica-oasis-hotel

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie