Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la aproximativ 300 de metri de plaja, zona de baruri si restaurante se afla la aproximativ 200 metri de hotel iar zona de cumparaturi la aproximativ 1 km de hotel.


Puncte de interes: Manastirea Ayia Napa - 3 km , Cape Greco - 8 km, Water park - 2 km.


FACILITATI HOTEL: partial renovat in 2018 hotelul este in linia 2 fata de plaja si are o capacitate de 189 de camere, o cladire principala si una secundara. Unitatea pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, lobby bar, 3 lifturi, aer conditionat, minimarket, magazine, parcare ( gratuita), exchange, 2 restaurante, baruri, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara cu piscina integrata pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina ( la plaja sunt contra-cost), tennis si biliard, darts , mese de tenis , fitness, volei, aerobic, yoga & Pilates, centru SPA & wellness, mini club pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Camerele superior / stdandard pot avea vedere la partiala sau totala la mare sau la gradina si pot acomoda maxim 3 adulti sau 2 adulti si un copil iar cele family pot acomoda maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Toate camerele sunt echipate cu: TV LCD cu programe prin satelit, conexiune internet wireless, baie spatioasa cu dus sau cada, uscator de par, seif, mini bar, balcon cu mobilier de exterior, aer conditionat individual, electricitate 24 volti, telefon, room service, cana electrica.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie