Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Columbia Beach Resort


Descriere

LOCALIZARE
omplexul Columbia Beach se afla in mijlocul unor gradini amenajate,chiar pe plaja golfului Pissouri. Complexul Columbia Beach se afla in mijlocul unor gradini amenajate.

FACILITATI
Cocktail barul Eros din cadrul complexului se bucura de vedere superba la zonele inconjuratoare. De asemenea, complexul pune la dispozitie 1 bar pe plaja, 2 baruri la piscina, barul Seven Cs si Ouzeri.
Centrul spa Hebe din cadrul complexului Columbia Beach are 6 sali de tratament, o cada cu hidromasaj, o piscina de relaxare si o sala de fitness. Sala de gimnastica ofera cursuri regulate de fitness si yoga. Oaspetii au de asemenea la dispozitie clubul de copii Den si cresa Cub Life.

RESTAURANT
Restaurantul Apollo de la complex serveste preparate a la carte si gustari pe tot parcursul zilei. Seara, meniul contine mezze cipriote si peste proaspat. Restaurantul Bacchus serveste preparate rafinate insotite de muzicieni locali. Cape Aspro ofera mese in aer liber cu fructe de mare si preparate internationale.

CAMERE
Toate suitele au podea din piatra, mobilier si obloane din lemn natural si ventilatoare de tavan care mentin racoarea. Fiecare unitate are un balcon cu vedere la gradini sau la mare. Facilitatile includ aparat de cafea Nespresso, articole de toaleta marca Molton Brown, halate de baie si papuci.
Junior Suite 2 paturi de o persoana sau un pat dublu, o zona de living cu o canapea. Exista camere conectate.
Suite Executive 2 paturi de o persoana sau un pat dublu, o zona de living cu o canapea. Exista camere conectate.
Suite Executive Eagles Nest/ Suite Executive Eagles Nest Private Pool/SV Vedere panoramica a statiunii si golfului, situate pe un deal mic, vizavi de intrarea vestica a resortului. Pat matrimonial mare royal size, 2 paturi de o persoana, zona de living, baie de marmura cu dus separat.
Suite Cape 2 paturi de o persoana sau un pat dublu, o zona de relaxare cu o canapea.
Suite 1-Bedroom GV Dormitor cu pat dublu, living cu o canapea.
Family Suite 2-Bedroom Bay View or Sea View Dormitor principal cu pat dublu si baie, al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoana, baie, living.
Family Suite 2-Bedroom SV MB Situate in cladirea principala a hotelului. Dormitor principal cu pat dublu si living mare canapea, baie principala; al doilea dormitor in spatele usii glisante - cu 2 paturi de o persoana, cabina de dus separata.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.