Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crowne Plaza Limassol, an IHG Hotel


Descriere

Crowne Plaza Limassol este situat la 3 km de centrul istoric al orasului Limassol si la 200 de metri de diverse magazine si de magazine universale. Hotelul are 2 piscine, o zonă de plajă privată si camere cu balcon cu vedere la mare. In toate zonele este disponibil si acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la Crowne Plaza Limassol sunt decorate cu gust si au podea din lemn si finisaje bine alese. Toate unitătile de cazare oferă aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit, aparat de cafea si minibar. De asemenea, oaspetii au la dispozitie halate de baie, papuci si seturi Sleep Advantage.

Restaurantul-terasă Haven oferă preparate din bucătăria internatională si mic dejun tip bufet cu clătite gătite la comandă, ouă si omlete posate si oferă vedere panoramică la portul propriu al hotelului si la Golful Limassol. De asemenea, oaspetii pot savura preparate fusion din bucătăria italiană la restaurantul La Brezza, cu vedere la mare. O varietate de băuturi si cafea este servită la barul Med de la piscină si la barul sezonier Lime pe plajă, iar barul The Lounge oferă cocktailuri si divertisment live. Se oferă si room service disponibil nonstop.

Oaspetii au la dispozitie centrul de fitness sau se pot bucura de un masaj. Printre alte facilităti oferite de hotel se numără o saună, baie de aburi, facilităti de tenis de masă si de biliard.

La 3 km este o zonă comercială. Castelul Kolossi se află la 14 km de Crowne Plaza, iar Universitatea de Tehnologie din Cipru este situată la 2,7 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie