Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Natura Madeira


Descriere

Hotelul Aqua Natura este localizat langa faimoasele piscinele naturale din Porto Moniz, un orasel pitoresc si primitor, situat pe coasta de nord a insulei Madeira, cu vedere superba asupra Oceanului Atlantic. Aeroportul din Funchal este situat la 70 km distanta fata de hotel iar orasul Funchal la aproximativ 50 km.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, lobby, lift, seif, acces internet wireless, servicii de spalatorie, centru wellness cu servicii precum masaj, solar, jacuzzi, sauna si sala de gimnastica.

Descriere camere
Hotelul are in total 25 de camere, recent renovate, toate cu vedere la mare si decorate in stil minimalist. Camerele au suprafete de 20-25 mp si sunt dotate cu baie privata cu dus, uscator de par, halite si papuci de baie, televizor prin calu, acces internet wireless, telefon, seif, minibar, facilitati pentru ceai si cafea, paturi duble sau twin.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.