Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizat intr-o zona cu gradini inverzite cu vedere asupra Oceanului Atlantic, hotelul Reids Palace este locul ideal pentru relaxare. De-a lungul anilor acest hotel luxos a perfectionat arta rasfatului, castigandu-si reputatia ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din Funchal. Hotelul este localizat la 24 km de aeroportul din Funchal si 1.8 km de centrul orasului.

Facilitati hotel
Hotelul detine 4 restaurante: Ristorante Villa Cipriani cu specific italienesc, William Restaurant, premiat cu stele Michelin, denumit dupa fondatorul hotelului, terasa pentru servirea ceaiului de dupa-amiaza, terasa la piscina potrivita pentru servirea micului dejun in regim a la carte, precum si a pranzului sau gustarilor, Cocktail bar.
Centrul spa al hotelului a fost conceput in spiritul insulei, Madeira fiind faimoasa pentru climatul temperat, flora si fauna vibranta si brizele marine blande. In cadrul centrului spa turistii pot beneficia de diverse tipuri de masaj, tratamente faciale si corporale, detox, camerele pentru tratamente au terase private cu vedere la ocean. Exista de asemenea, tratamente speciale destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani.
Gradina de palmieri a hotelului a fost plantata in urma cu peste un secol si abunda in plante sub-tropicale si pasari colorate.
Cele 3 piscine reprezinta locul ideal pentru a te relaxa la soare, doua dintre acestea sunt cu apa sarata iar una este incalzita.
Alte facilitati: lobby, 2 lifturi, receptie deschisa 24h, aer conditionat, seif, parcare privata, birou de schimb valutar, teren de tenis, programe de animatie atat pentru adulti cat si pentru copii, facilitati pentru copii, 7 sali de conferinte.

Descriere camere
Hotelul detine 158 de camere, dotate cu paturi duble sau twin, baie cu marmura, balcon sau curte interioara, televizor cu programe prin satelit si DVD player, acces internet wireless, produse de baie de lux.
Camerele Classic au vedere partiala la mare si balcon privat, decorate cu m sunt situate obilier din lemn de culoare inchisa, draperii cu flori si lenjerie elegata de culoare crem.
Camerele Superior sunt decorate in culori pastelate.
Camerele deluxe sea view sunt situate in cea mai cautata zona a hotelului, sunt spatioase si au vedere la mare.
Garden junior suite sunt localizate in aripa cu gradina, decorate in culori pastelate. Au iesire catre o curtea interioara private.
Deluxe junior suite sunt localizate in cladirea principala precum si in aripa cu gradina. Au balcon privat, majoritatea avand vedere la ocean.
Suitele (Superior Suite, Deluxe Suite) au paturi twin sau duble, baie din marmura, balcon, living, suprafata 43-53 mp.
Presidential suite au fost denumite fosti oaspeti de seama ai hotelului, Winston Churchill si George Bernard Shaw. Acestea detin mobilier din lemn masiv, tapet chinezesc pictat manual si ferestre mari si sunt dotate cu paturi king, baie din marmura, living room, vedere la mare, terasa privata.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie