Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sant Jordi


Descriere

Hotelul Sant Jordi este situat la 100 metri de plaja Playa de Palma din Mallorca, unde turistii se pot bucura de o varianta foarte confortabila de sedere. Toate plajele zonei au premiul Blue Flag și dispun de facilități excelente. Ca de exemplu, se pot practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Alte informatii
Sunt acceptate (la cerere) animale de companie cu greutatea sub 5 kg.

Plaja
Playa de Palma este o fasie lunga de plaja, la aproximativ 10 km de Palma de Mallorca. Plaja are o lungime de 4.5 km si este premiata cu “steag albastru” pentru calitatea ridicata a nisipului, a apei si a serviciilor oferite. Plaja este cu nisip fin si cu intrare lina in mare. Se pot inchiria sezlonguri si umbrele de soare.

Facilitati camere
Pana in anul 2015 camerele hotelului au fost renovate complet si pot fii accesate cu o cartelă magnetică. Camerele duble au o suprafata cuprinsa intre 22 si 30 mp si sunt dotate cu telefon, baie privata completă utilată cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, seif, acces Wi-Fi gratuit în întregul hotel, pardoseala cu parchet, TV prin satelit, aer condiționat, muzică de relaxare și un balcon privat cu o masă și scaune, pat suplimentar pliant, birou.

Facilitati hotel
Hotelul Sant Jordi dispune de urmatoarele servicii si facilitati: receptie 24 ore, restaurant tip bufet, bar, terasa, parcare (gratuita), inchirieri auto, camera de bagaje, spalatorie/curatatorie, seif, lift, automat bauturi si gustari, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă. Piscina exterioara are 20 m lungine si 7 m latime si dispune de terasa si zona pentru copii. Hotelul pune la dispozitie internet wireless gratuit. Personalul multilingv al recepţiei cu program nonstop poate oferi informaţii cu privire la zona înconjurătoare şi servicii de închirieri auto, iar oaspeţii beneficiază de parcare privată gratuită. Hotelul Sant Jordi are şi un garaj pentru biciclete. Acest hotel oferă acces la o sală de sport situată lângă proprietate. La câțiva metri există şi diferite saune.

Localizare
Hotelul Sant Jordi este situat la aproximativ 100 m de Playa de Palma (2 minute pe jos) si la 500 m de Acvariul din Palma. Aeroportul se afla la 3 km de hotel, iar centrul orasului Palma la 8 km. In apropiere de hotel se afla statii de autobuz si diverse cafenele și restaurante Cele mai populare atracții din zona in care se afla situat hotelul sunt urmatoarele: Plaza Mayor si Palma Cathedral (8,2 km), Palma Intermodal Station (8,3 km), Palma Port (8,6 km), Palma Yacht Club (8,9km), San Juan Gastronomic Market (9,2 km), Plaja Cala Major (10,9 km), Son Vida Golf (13,1 km), BCM Magaluf (16,8 km), Aqua land (18,2 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.