Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Castille se află la o plimbare de 5 minute de Fantana Triton in piata principală din Valletta. Această clădire din secolul al XVI-lea are restaurantul De Robertis pe acoperis si crama La Cave cu pizzerie in subsol.

La fiecare etaj al Hotelului Castille veti găsi cate un lounge liniștit potrivit pentru citit. De asemenea, acesta are o cafenea la parter iar de la terasa de pe acoperis oferă vedere la Valletta si la Portul Grand.

Camerele au aer condiționat si un televizor cu 8 canale prin cablu. Toate au o baie privată, majoritatea cu o cadă. La cerere este disponibil un fier de călcat.

Un mic dejun variat tip bufet este disponibil in fiecare dimineată si include fructe proaspete, suncă, branză, ouă precum si multe altele.

Capătul autobuzului principal din Valletta este la 5 minute de mers pe jos si are oprire la Aeroportul Malta. Terminalul Sliema pentru feribot este la 5 minute cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie