Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat pe malul mării in Saint Julian, Hilton Malta este un hotel luxos de 5 stele, cu vedere panoramică la Marea Mediterană și decor modern. Include un centru spa cu piscină interioară, 4 piscine in aer liber si 2 piscine pentru copii.

Camerele mari ale hotelului Hilton Malta oferă un balcon spatios cu vedere la mare sau la portul de agrement Portomaso. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și acces WiFi, facilități pentru prepararea de ceai/cafea și TV LCD cu canale prin satelit. Unele camere oferă acces la lounge-urile Business și Executive.

Restaurantul hotelului, Oceana, servește masa de pranz și cina langă piscină, in timp ce Blue Elephant este specializat in bucătăria thailandeză. Micul dejun este tip bufet.

Facilitătile includ un teren de tenis, un centru de fitness echipat complet si un cazinou.

Celebra viată de noapte din Paceville este la 5 minute de mers pe jos. Aeroportul internațional Malta se află la 20 de minute cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie