Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind vedere panoramică la orasul Mykonos si la Marea Egee, Hotelul Charissi este zugrăvit in alb si pune la dispoziție camere cu aer conditionat si balcon mobilat. Hotelul are și un lounge cu snack bar care oferă deschidere spre o verandă mare.

Camerele de la Hotelul Charissi au aer condiționat și vedere la mare, la grădină sau la peisajul rural inconjurător. Toate camerele au TV, frigider si baie privată cu uscător de păr.

Micul dejun este servit zilnic și include produse locale, gemuri de casă, prăjituri și produse de patiserie. Lounge barul serveste gustări si băuturi răcoritoare.

La mai puțin de 50 de metri se află o stație de autobuz care oferă legături spre centrul pitoresc al orașului Mykonos, situat la 800 de metri. Plaja cu nisip din Ornos se află la 2 km. Parcarea si serviciul de transfer la port si aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie