Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ftelia Bay Boutique Hotel


Descriere

Acest hotel de tip boutique este amenajat in stilul specific insulei Mykonos si este situat pe un deal, oferind vedere la golful Ftelia. Camerele au vedere la Marea Egee. La 800 de metri se află plaja linistită Ftelia, renumită pentru facilitătile sale de windsurfing.

Orasul pitoresc si plin de viată Mykonos se află la 4 km, iar satul traditional Ano Mera este la 3 km. La cerere si contra cost pot fi organizate transferuri la portul si aeroportul din Mykonos.

Toate unitătile de cazare de la Ftelia Bay sunt amenajate si decorate in stil traditional. Toate includ frigider si aer conditionat. Oaspetii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi disponibil in toate zonele.

Barul de la piscină serveste cafea, băuturi răcoritoare si cocktailuri, precum si gustări pe parcursul zilei. La restaurantul de langă piscină se pot savura mancăruri gourmet mediteraneene si grecesti, insotite de vinuri rafinate.

Ftelia Bay se află la 150 de metri de drumul principal si de statia de autobuz care oferă curse din Mykonos spre Ano Mera si legături spre plajele Elia, Kalafati si Kalo Livadi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie