Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Noicattaro, la 2 km de plaja stancoasa din Torre A Mare, UNAHOTELS Regina Bari are piscine interioare și in aer liber, un centru spa și o sală de gimnastică. Camerele au balcon sau patio.

Zona de wellness luxoasă include o saună, cadă cu hidromasaj și băi termale. Oaspeții pot rezerva masaje și tratamente.

Micul dejun continental este servit zilnic și poate fi savurat in cameră. Restaurantul NOHA oferă preparate culinare regionale și internaționale, cu pește proaspăt. Barul de vinuri oferă o selecție de vinuri. Se pot solicita și preparate culinare fără gluten.

Camerele de la Regina au aer condiționat, WiFi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit și minibar. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Hotelul este amplasat intre orașul Bari și zona de litoral, beneficiind de legături bune de transport prin intermediul Drumului Național 16. Acesta este la doar 10 minute de centrul orașului Bari și de centrul său de expoziții, Fiera del Levante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie