Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Achousa (recomandat 2*)


Descriere

Descriere HOTEL ACHOUSA:
Achousa este un hotel modest, situat la marginea statiunii Faliraki, ce ofera clientilor sai o atmosfera prietenoasa. Plaja este la 1000 m distanta de hotel.
Tip masa:
Fara masa. La cerere, contra cost, hotelul poate sa ofere clientilor sai mic dejun sau demipensiune.
Localizare HOTEL ACHOUSA:
Orasul Rhodos se afla la o distanta de 16 km, iar centrul statiunii Faliraki la 1 km. Statia de autobuz se afla la 300 m distanta de hotel.
Plaja:
Cea mai apropiata plaja de hotel este plaja cu nisip din Faliraki. Aceasta este plaja publica iar umbrelele si sezlongurile se platesc.
Dotari camere:
Fiecare studio are balcon sau terasa, chicineta, frigider, baie cu cada sau dus. Seifurile se afla la receptie si se percepe o taxa de 10 Euro/ saptamana. Pentru aer coditionat in camera se achita un supliment de aproximativ 7 Euro/ zi (direct la hotel).
Facilitati HOTEL ACHOUSA:
Hotelul ofera o piscina, o terasa cu bar langa piscina, bar, restaurant, snack bar, parcare privata, camera de bagaje. Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Clasificarea agentiei: 2*
Web: www.achousa-hotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.