Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

DuoMo este un hotel cu design elegant și modern, in culorii vii, situat in centrul istoric al orasului Rimini. Camerele originale, decorate individual, in culori vii, cu materiale diverse, de la lemn la metale au WiFi gratuit.

Hotelul DuoMo, de 4 stele a fost proiectat de arhitectul inovator Ron Arad. Fiecare cameră are zonă de zi luminoasă, mobilier sculptat si baie privată. Televizoarele LCD cu ecran plat beneficiază de canale prin satelit, canale de filme cu vizionare cu plată si canale Sky Gold Vision.

Se oferă reduceri la o plajă parteneră, situată la 2 km, către care se oferă transferul cu autobuzul. La recepție sunt disponibile biciclete, iar personalul prietenos poate oferi informații turistice și de călătorie.

Oaspeții iși pot incepe fiecare dimineață cu micul dejun generos oferit de hotel. Seara, oaspetii se pot relaxa in barul si clubul de noapte Nomi, cu DJ si muzică live.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie