Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Il Mercato Sharm El Sheikh


Descriere

Localizare: Hotelul Il Mercato este o alegere excelenta pentru petrecerea unui sejur de lux in Sharm El-Sheikh. Hotelul are arhitectura contemporana si ofera servicii si facilitati diversificate. Localizat la 3 km de centrul orasului Sharm El-Sheikh, 20 minute de aeroport si 10-12 minute de plaja privata.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina interioara incalzita, piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, parcare, wifi gratuit in zonele publice, seif, bancomat, centru SPA, kids club, sala de fitness, sporturi nautice, plaja privata, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, sauna, masaje, programe de distractie.

Dotari camere: pat matrimonial/ pat dublu/ pat single; room service 24 h; aer conditionat individual; fereastra in stil Andalusian sau balcon; telefon; uscator de par; seif; TV cu canale prin satelit; mini- bar; patut pentru copii la cerere.

Web:http://ilmercatohotelsharm.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie