Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Jaz Mirabel Club este refugiul ideal pentru relaxare pe tarmul Marii Rosii. Hotelul se afla intr-o laguna, in apropierea Insulei Tiran, oferind astfel peisaje spectaculoase de pe balcon sau de pe terasele restaurantelor.

Localizare:Hotelul se afla mai putin de 10 minute de Aeroportul International Sharm El-Sheikh si la 500 de metri de plaja sa privata.

Facilitati hotel:Jaz Mirabel Club ofera o varietate de restaurante, baruri si cafenele la care oaspetii se pot delecta cu o multime de produse variate si delicioase. Oaspetii beneficiaza de 150 MB de Wi-Fi pe camera, pe sedere. Ei pot beneficia de o varietate de programe precum muzica live, animatie sau spectacole culturale. Pentru a se putea racori in zilele toride, turistii pot apela la piscina hotelului (incalzita pe timp de iarna). Totodata, au acces la o multitudine de tobogane, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pentru o experienta deosebita, oaspetii pot inchiria echipamente pentru scufundari sau pot face o plimbare cu barca spre Ras Mohamad National Park pentru a explora recifele colorate de corali. Oaspetii au acces la teren de tenis, teren de volei pe plaja, tenis de masa, masa de fussball, darts si biliard. In ceea ce priveste tratamentele SPA, complexul Mividaspa beneficiaza de 9 camere de tratament, incluzand Jacuzzi, doua saune, doua bai de aburi si o sala de sport complet echipata. Cei mici au acces la un club pentru copii, piscina pentru copii si locuri de joaca.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu facilitati de prepararea ceaiului si cafelei, minibar, seif, TV satelit, seif si telefon. Ele au bai private, prevazute cu uscator de par si dus, precum si priza pentru aparatele de ras.

web:https://www.jazhotels.com/sharm-el-sheikh/hotels/jaz-mirabel-club.aspx Site

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie