Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jolie Ville Golf & Resort


Descriere

Amplasat pe coasta Mării Roșii, acest complex de 5 stele oferă o plajă privată, un teren de golf cu 18 găuri, 13 restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională, 2 piscine cu tobogane de apă și lazy river. De asemenea, acest complex cuprinde 4 terenuri de tenis.

Camerele de la Maritim Jolie Ville Golf & Resort sunt luminoase, pline de culoare și prevăzute cu pardoseală cu gresie si covoare in stil egiptean. Toate includ TV prin satelit și balcon privat. Unele camere oferă vedere panoramică la Marea Roșie.

Oaspetii pot savura preparate vegetariene si sashimi la Sushi Lounge. De asemenea, există un bistrou in stil american și o discotecă pentru divertisment de seară.

Jolie Ville are un club de sănătate, care furnizează servicii de masaj relaxante, și o sală de fitness, cu echipament cardiovascular. Pentru oaspeții mai tineri, Jolie Ville Golf & Resort are, de asemenea, un loc de joacă pentru copii, cu multe activități distractive. Conexiunea WiFi poate fi accesată in zonele publice, la un cost suplimentar.

Jolie Ville Golf & Resort se află la mai puțin de 5 km de aeroportul internațional Sharm El Sheikh. Hotelul asigură servicii de transfer cu autobuzul la Golful Naama, la un cost suplimentar. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere.

Nota!

Vă rugăm să fiți informat că Jolie Ville Golf & Resort va efectua intreținerea anuală a terenului de golf pentru cele 9 găuri din față (de la gaura #1 pană la gaura #9) iar acest proces va dura 1 lună incepand din 15 mai 2022 pană in 15 iunie 2022.

In plus, celelalte 9 găuri din spate vor fi deschise pentru petrecerea timpului liber.

Nota 2! Intreținerea menționată mai jos este de așteptat să fie finalizată pană la 31.08.22.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.