Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meraki Resort Sharm El Sheikh


Descriere

Oferind vedere la malul marii, Meraki Resort Sharm El Sheikh Adults only, de 5 stele, se afla in Sharm El Sheikh si are o piscina in aer liber, un centru de fitness si gradina. Proprietatea pune la dispozitie un restaurant, terasa si room service. De asemenea, pune la dispozitie acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate, receptie cu program non-stop, lounge comun si serviciu de transfer de la/la aeroport.
Toate camerele complexului au aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Toate camerele au fierbator, unele camere ofera si balcon, iar altele au vedere la mare. Toate camerele de la Meraki Resort Sharm El-Sheikh Adults only includ lenjerie de pat si prosoape.
Zilnic se ofera mic dejun continental, a la carte sau englezesc/irlandez complet.
Oaspetii pot juca biliard si darts la acest complex de 5 stele.
Piata SOHO Sharm El Sheikh este la 4,2 km, iar Parcul National Ras Mohammed se afla la 42 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sharm el-Sheikh, situat la 2 km de Meraki Resort Sharm El Sheikh Adults only.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.