Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monte Carlo Sharm Resort And Spa


Descriere

LOCALIZARE

Monte Carlo Sharm Resort and Spa 5* este localizat pe plaja la doar un km de centrul orasului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sharm El Sheikh, la aproximativ 15 km distanta.

FACILITATI

Piscine si Plaja: Plaja privata. 5 piscine exterioare pentru adulti si copii si un lazy river. Sezlonguri si umbrele la plaja si la piscine.
Club Pentru Copii: Activitati distractive si educative pentru copii. Mini Disco.
Spa & Wellness: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, sauna, jacuzzi.
Activitati sportive si de relaxare: volei pe plaja, tenis, yoga, aqua aerobic.

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Restaurante: Main Restaurant - bufet cu specific international, La Luna - restaurant a la carte cu bucatarie cu specific italienesc, Blue Ginger - restaurant a la carte cu bucatarie cu specific chinezesc si japonez, India Palace - a la carte cu bucatarie cu specific Indian, The Waves - Sea Food, The Grill
Baruri: Lobby Bar(24h), Pool Bar, Beach Bar, Sky Bar, Pyeamids Bar.

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon/terasa, aer conditionat, televizor, telefon, seif, minibar, bai uscator de par, halate si papuci, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului.

Deluxe Garden View Room(50m2)
Deluxe Sea View Room(50m2)
Deluxe Pool View Room(50m2)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.