Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monte Carlo Sharm Resort and Spa


Descriere

Descriere: Monte Carlo Sharm Resort and Spa este un complex de lux construit in 1999 si renovat in 2012, ideal pentru familii si relaxare, fiind intins pe 100.000 de gradini si piscine, cu vedere spre Marea Rosie.
Localizare: Monte Carlo Sharm Resort and Spa este situat pe plaja, la 27 km de aeroportul din Sharm El Sheikh, la 7 km de golful Naama Bay, in golful Ras Umm Sid.
Plaja: Monte Carlo Sharm Resort and Spa este situat de-a lungul a 500 m de plaja nisipoasa, cu sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: Monte Carlo Sharm Resort and Spa dispune de 258 de camere spatioase, elegante, rafinate si confortabile dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, telefon, seif, wi-fi, TV satelit, mini bar, fier de calcat, baie cu dus si uscator de par.
Facilitati hotel: Monte Carlo Sharm Resort and Spa ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, business centre, doctor (la cerere, cu plata), 8 restaurante si baruri, 7 piscine exterioare, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, fitness, centru spa, coafor. Hotelul asigura facilitati pentru practicat scufundari, sporturi acvatice, volei de plaja, tenis de masa, aerobic, jogging, yoga. Exista facilitati deosebite pentru organizat nunti si alte evenimente.
Facilitati copii: Monte Carlo Sharm Resort and Spa ofera copiilor loc de joaca, piscina, club (4-12 ani), program de animatie, servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: www.montecarloresortegypt.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.