Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK REGENCY SHARM


Descriere

Hotelul este situat pe varful de sud al peninsulei Sinai, cu o priveliste montana minunata, la aproximativ 10 km distanta de aeroport.
Hotelul elegant este construit in stil mediteranean si oriental. Acesta se compune dintr-o cladire principala precum si din alte 8 cladiri cu cate 2 sau 3 etaje care adapostesc camerele de oaspeti; 4 restaurante, 5 baruri si 1 Souk. In mijlocul complexului se afla o zona de piscine cu cascade, whirlpools si 1 topogan cu apa, precum si 2 golfuri cu plaja ce va invita la relaxare si la explorari acvatice. La mare se poate ajunge peste un podet.
Camerele deluxe cu o dimensiune de 39 mp sunt modern mobilate cu uscator de par, TV, telefon, seif, minibar, aer conditionat, ventilator de tavan, balcon sau terasa cu vedere spre mare.
Ca activitati in cadrul hotelului se pot practica diverse sporturi cum ar fi volei, aerobic, fotbal, sala de fitness, tenis de masa, sauna si baie de aburi.
Contra cost, hotelul pune la dispozitia turistilor un centru de sporturi nautice unde se practica scufundari, terenuri de tenis cu reflectoare, squash, inchiriere biciclete, centru de sanatate cu fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.