Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHECKIN BUNGALOWS ATLANTIDA


Descriere

Atlántida se află în satul pescăresc și marinăresc, Cristianos, aproape de plajele minunate din Tenerife, cu vedere la Oceanul Atlantic.

Localizare

  Această proprietate se afla la 11 minute de mers pe jos față de plajă. Bungalows Atlántida se află în satul pescăresc și marinăresc, Cristianos, aproape de plajele minunate din Tenerife, cu vedere la Oceanul Atlantic. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife Sur aflat la o distanta de 13 km.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: Golf Las Americas (1,9 km), Piramide de Arona Convention Centre (2 km), Safari Shopping Centre (2,1 km), Parcul Siam (2,8 km), Aqualand (3,6 km), La Pinta Beach (4,1 km), Plaza del Duque Shopping Centre (5,3 km). La o distanta de aproximativ 1,5 km, turistii pot schimba peisajul de litoral cu cel montan, gasind muntii Guaza si Chica

Facilitati hotel

  Bungalows Atlántida oferă facilități fantastice, cum ar fi facilităţi de sport şi 3 piscine, dintre care 2 sunt încălzite în timpul sezonului de iarnă, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, grădină, automat cu băuturi și gustări, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi gratuit, este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este posibilă rezervarea), închirieri auto și biciclete (contra cost), echipament de joacă pentru exterior, serviciu zilnic de menaj, personal multilingv.

Turistii pot juca o partidă de tenis sau de squash, pot face plajă lângă piscină pentru ca apoi să joace mini-golf ori baschet în aerul curat sau se pot relaxa savurand preparate delicioase în restaurant sau la barul cu terasă.

Copiii se vor distra şi îşi vor face prieteni noi în zona de joacă şi luând parte la activităţile oferite de clubul pentru copii.

Facilitati camere

Camerele sunt confortabile, spatioase si curate, având deschidere catre un balcon sau terasă mobilată, de unde oaspetii pot admira frumoasele peisaje ce înconjoară clădirea. Apartamentele dispun de cameră de zi cu chicinetă utilata complet, frigider, cuptor cu microunde, dormitor separat, baie privată, TV prin satelit, pardoseala cu gresie, internet Wi-Fi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )