Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Guayarmina Princess


Descriere

Hotelul Guayarmina Princess este situat la o distanta de 150 metri de plaja in Costa Adeje (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante in conditii de lux atat pentru iubitorii de mare si plaja, cat si pentru familiile cu copii.Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie non stop, aer conditionat in restaurante, sala de jocuri, internet corner, coafor, magazin, teren de tenis, teren de squash, ping pong, biliard, salon de spectacole nocturne, birou de schimb valutar, sala de conferinte, spalatorie, serviciu medical, inchiriere masini.

Facilitati camere
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 513 dotate cu aer conditionat, telefon direct, minibar, frigider, seif, televizor, baie completa, terasa sau balcon. Exista camere adaptate persoanelor cu nevoi speciale.

Facilitati copii
1 piscina, mini – club (copii 4 – 12 ani), baby - sitter (la cerere), animatie, patut copii (fara cost aditional), loc de joaca pentru copii.

Localizare
Hotelul Guayarmina Princess este situat la o distanta de 150 metri de plaja Fanabe, la 3 kilometri de Playa de las Americas si la 17 kilometri de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.