Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dinos (Tsilivi)


Descriere

Descriere HOTEL DINOS:
Hotelul este situat intr-o zona lisnistita din Tsilivi, aproape de centrul orasului, intr-o gradina frumos amenajata.


Localizare HOTEL DINOS:
Hotelul Dinos este situat intr-o zona linistita, inconjurat de gradini de maslini, la 400 m de centrul statiunii Tsilivi, la 400 m de plaja cu nisip si la 100 m de magazine.


Plaja HOTEL DINOS:
Plaja hotelului este situat la 5 minute plimbare (cca 400m); a fost decorata cu seag albastru pentru curatenie, fiind adecvat si pentru familiile cu copii mici.


Dotari camere:
HOTEL TSILIVI dispune de camere de balcon sau veranda, aer conditionat (inclus in tarif), seif (15 euro/saptamana), frigider, wifi gratuit, TV, chicineta. Curatenia in camere se face de trei ori pe saptamana.


Facilitati HOTEL DINOS:
Restaurantul din complex care ofera si seri tematice grecesti reprezinta o excelenta alegere pentru cei care vor sa ia masa la hotel; ca altrnativa exista numeroase alte restaurante la o mica distanta de mers pe jos; alte facilitati: bar la piscina, piscina pentru copii, acces internet, biliard, parcare gratuita, lift.


Web: www.dinoshotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.