Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelului La Dolce Vita se gaseste intr-o zona care face faima Romaniei, in vecinatatea vestitei localitati de munte Bran care, dincolo de legende atribuite de literatura straina, isi poarta cu discretie importanta catorva secole ca localitate de hotar intre provinciile istorice romanesti – Transilvania si Tara Romaneasca.

Ferit de agitatia urbana, de poluare si zgomot, hotelul La Dolce Vita este situat in Tohanul Nou - Bran, judetul Brasov, pe drumul national DN 73, la o distanta de 27 km de Brasov.Hotelul LaDolceVita va pune la dispozitia oaspetilor sai 45 de spatii de cazare, dupa cum urmeaza :

  • 42 de camere standard, cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial, existand si posibilitatea adaugarii unui al 3-lea pat. 12 camere sunt interconectabile prin usa comuna, pentru nevoi de familie, o camera dispunand si de facilitati pentru persoane cu dizabilitati fizice.

  • 2 apartamente Junior

  • 1 apartament Executive


Dotarile camerelor includ: baie proprie, TV color, cablu TV, minibar, conexiune Internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie