Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Mosului (Cartisoara)


DescriereAmplasare:


Pensiunea Casa Mosului se gaseste in localitatea Cârioara care este situat în vecintatea Munilor Fgraului, pe malul pârâului Cârioara, la sud de oseaua naional Sibiu-Braov. Cartisoara se afl pe itinerariul oselei DN7C care traverseaz Munii Fgraului.


Dotari si facilitati:


Capacitatea pensiunii este de 11 locuri. Pensiunea este structuratã astfel:


· Parter


· Mansardã


Parterul este compus din :


· living, spatiu pentru luat masa si lounge dotat cu semineu cu focar deschis, TV-cablu, internet wireless, CD/DVD-player


· bucãtãrie complet utilata


· 2 bãi


Spaiul livingului este armonios împãrit, semineul cu focar deschis i scara din buteni care urcã la mansardã reprezentând elemente cu greutate, care creazã o ambianã primitoare.


Elementul rustic predominã în design-ul interior fãra a fi însã din abundenã. Obiectele rustice au o valoare istoricã realã i sunt fãcute manual de cãtre un meteugar înzestrat.


Bucãtãria este complet utilatã: aragaz, cuptor cu microunde, cafetier, frigider, mas de lucru, vesel, prãjitor pâine.Mansarda este alcãtuitã din 5 camere: 2 camere matrimoniale, 2 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 3 locuri.


Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie.Lenjeria de pat din puf de gasca.


Trei dintre camere au balcon spre curtea interioarã cu o vedere deosebitã spre munii Fãgãra.


Toate camerele sunt dotate cu lcd / cablu-tv / internet wireless.Partea de la intrare este pavatã cu piatrã de râu i faciliteazã parcarea a 5 maini. Curtea este plinã de verdeaa si pomi fructiferi : meri, peri, pruni, cirei, nuci, plante i flori deosebite, toate fiind întreinute cu apa rãcoroasã de la fântâna din curte. Curtea are o suprafaã de 1100 mp.


Aerul curat specific zonei te îndeamnã sã foloseti foiorul i barbeque-ul de afarã, sã-i faci somnul de amiazã în hamac, sã citeti o carte sau sã stai la o poveste cu prietenii pe terasã.


In Pensiunea Casa Mosului nu se fumeaza dar se poate fuma in afara pensiunii pe terasa.Posibilitati de agrement


In sezonul cald:


· Calarie


· Plimbari cu trasura


· Plimbãri cu bicicletele


· Drumetii montane


· Pescuit


In sezonul rece - zapada esteprezenta 6 luni din an in zona de munte:


· Ski - zona excelenta pentru ski de tura


· Snowboarding


· Sanie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie