Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Situat in satul Baltenii de Sus, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, cu iesire la Dunare, avand acces direct cu automobilul de pe soseaua TULCEA - MAHMUDIA cat si de pe apa.


Dotari si facilitati:


Hotel Wels **** ofera 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin (2 paturi) , 2 camere duble matrimoniale si 1 doubling ( 2 camere twin cu hol comun si bai separate).


Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn si dispun de grup sanitar propriu ( uscator de par), apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet.


15 camere dispun de balcon.


Servicii si facilitatile hotelului:



Restaurant dotat cu semineu, bar
Terasa
miniplaja la Dunare
ponton acostare ambarcatiuni
Foisor rustic specific zonei
spalatorie/curatatorie proprie
Sala de biliard
Tenis de masa
Ambarcatiuni cu motor, conducatori ambarcatiuni atestati
Sala de conferinte (35 locuri)
Parcare de 20 locuri
Foc de tabara

Servicii gratuite : roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, aparate fitness, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, acces la piscina pentru adulti si copii, sezlong-uri, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor la Dunare, miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.