Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel are o piscină cu bar la piscină pentru relaxarea clienților și oferă facilități de bază cum ar fi parcarea, receptie 24 de ore, lounge, etc.

Localizare

Hotelul Altamar beneficiază de o locaţie liniştită, la 500 de metri de plaja de pietriş şi la 2 ore de mers cu maşina de Atena. Este situat în staţiunea de coastă Pefki (pin în limba greacă), pe insula Evia. Pefki este o staţiune populară de pe insula Evia, cu ape de cleştar ideale pentru înot. Plaja de nisip este la 4 km. De aici, oaspeţii pot călători cu feribotul Flying Dolphin pentru a vizita insulele Skopelos, Skiathos şi Alonissos.

Facilitati Hotel

 Atracţia principală a hotelului este piscina cu bar. De asemenea, facilităţile hotelului includ o recepţie şi zonă de lounge, unde oaspeţii pot beneficia de acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul pune la dispoziţie şi parcare gratuită.

Facilitati Camere

Toate camerele Hotelului Altamar oferă o vedere relaxantă la mare şi la zona de piscină. Acestea includ aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu plasmă şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
Parcare
Camere familii

Locatie