Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beverly Park


Descriere

Beverly Park 3* este un complex hotelier situat in mijlocul unor gradini tropicale pe insula Gran Canaria si la numai 1 minut de cea mai apropiata plaja la oceanul Atlantic. Beverly Park se afla la numai 300 de metri de plaja Las Burras, iar centrul statiunii Playa del Ingles se afla la mai putin de 15 minute de mers pe jos. Facilitati camere
Hotelul Beverly Park are un total de 469 camere, toate complet echipate și decorate, cu un aer proaspăt și pline de culoare, confortabile, luminoase si spatioase. Printre camere se numără 3 tipuri: camere duble, camere de familie (cvadruplă cu lounge) și camere cu vedere la mare. Toate unitatile de cazare ofera oaspetilor sai facilitati precum: SAT-TV, aer conditionat, baie privata, telefon, pardoseala cu mocheta, balcon mobilat (masa+scaune) cu vedere la zona inconjuratoare.

Facilitati hotel
Complexul Beverly Park ofera numeroase facilitati pentru o sedere confortabila: piscina in aer liber, umbrele si sezlonguri, camere de familie, camere nefumatori, parcare gratuita, internet Wi-Fi contra cost, lift, seif (cost suplimentar), camera de bagaje, terasa, gradina, bar la piscina, centru spa & wellness, inchirieri biciclete/masini, snack bar, restaurant, birou de turism, schimb valutar, receptie nonstop, serviciu zilnic de menaj, seviciu de spalatorie/calcatorie, servicii de entertainment, automat (bauturi), seif, salon de infrumusetare, prânz la pachet, magazin de suveniruri/cadouri, receptie deschisa non-stop, personal multilingv. Animalele de companie nu sunt acceptate in aceasta locatie, insa pot fi disponibile alte servicii la cerere.

Localizare
Beverly Park se afla situat in mijlocul unor gradini tropicale, la un minut de cea mai apropiata plaja pe insula Gran Canaria si la 300 metri de plaja Las Burras. Statiunea Playa del Ingles se afla la mai putin de 15 minute de mers pe jos, existand deopotriva un centru comercial la o distanta de numai 500 de metri. La 5 km distanta de hotel se afla si statiunea plina de viata Maspalomas, aeroportul fiind la 27 km distanta, iar orasul Las Palmas de Gran Canaria la 53 km. La mai putin de 1 km fata de hotel se afla un restaurant (Il Duomo, 100m) si un café-bar (Tropical, 500m). Cele mai apropiate si cunoscute puncte de atracție sunt urmatoarele: Yumbo Centrum (1,8 km), Cita Centre (2,3 km), Plaja Maspalomas (2,5 km), Maspalomas Golf Course (3 km), Playa de San Agustín (3,9 km), Aqualand Maspalomas (4,8 km), Maspalomas Lighthouse (5,2 km), Palmitos Park (9,5 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.