Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bohemia Suites & Spa


Descriere

Bohemia Suites & Spa 5* este un complex hotelier de lux situat in mijlocul peisajului vulcanic al insulei Gran Canaria. Design-ul hotelului imbina luxul cu imprejurimile deosebite, oferind oaspetilor sai o oaza de liniste si intimitate pe toata durata vacantei. La centrul de spa & wellness Siam al hotelului se poate face cel mai bun masaj Thai in Mandala, iar restaurantul situat la ultimul etaj ofera cea mai frumoasa vedere peste oceanul Atlantic si peste dunele Maspalomas. Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu mobilier din lemn de măslin, acces gratuit la internet WiFi, TV prin satelit, uscător de păr, halat de baie și papuci, seif, minibar și iPod docking station. Suitele dispun de TV Loewe și calculator iMac.

Activitati/Divertisment
Divertisment pe timp de zi: Mini Club (pentru copii cu varste intre 4-8 ani, program 11:15-13 și 15:15-17), copii pot desfasura activitati precum mini-golf, pictura, artizanat sau pot viziona spectacolul Visul lui Bruks. Maxi Club (pentru copii cu varste intre 9-12 ani), se desfasoara activitati ca mini-golf, badminton, blowgun, tenis și, la fiecare două săptămâni, spectacol pentru copii: Visul lui Bruks. Club pentru adolescenți (cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani) Zile tematice: Ziua olimpică Două sau mai multe echipe va trebui să se confrunte reciproc în diferite jocuri pentru a obține titlul de Paradise Champions și de a câștiga un premiu. Ziua spaniolă Se vor desfasura activități tematice toată ziua: sangria, cursuri de dans si un concurs de paella (două sau mai multe echipe se vor confrunta reciproc pentru a face cea mai bună paella). Activități pe timp de noapte: În fiecare noapte, echipa de divertisment oferă o mini-discotecă pentru toți copiii, cu participarea mascotei Bruks, cu care dansa si se pot juca. La sfârșitul mini-discotecii, se continua cu un pre-show, cum ar fi bingo, cursuri de dans, concursuri. Chiar înainte de spectacol, se da diplomele pentru toți câștigătorii din activitățile zilei. În fiecare noapte, va fi un spectacol de divertisment, de exemplu Grease, Mamma Mia, Cabaret, Bărbați vs Femei, Cuplu ideal sau un spectacol profesionist cum ar fi dansul acobatic.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția turiștilor piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, teren de golf (la maxim 3 km), windsurfing, mini golf, saună, sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, închirieri biciclete, room service, lift, închirieri auto, recepție deschisă nonstop, check-in/check-out express, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, serviciu de călcătorie, săli de conferință și petreceri, facilități VIP în cameră, inchirieri biciclete (cost suplimentar), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv.

Localizare
Bohemia Suites & Spa aflată la 200 de metri de plaja din Playa del Inglés, este o proprietate destinată exclusiv adulților. Dunele de nisip din Maspalomas şi cel mai apropiat club de golf se gasesc la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de hotel, iar Puerto Rico este la 23 km. Aeroportul Gran Canaria se afla la o distanta de aproximativ 27 km de hotel. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Yumbo Centrum (400 m), Cita Centre (800 m), Plaja Maspalomas (1 km), Maspalomas Golf Course (1,6 km), Las Burras Beach (2,2 km), Maspalomas Lighthouse (3,6 km) si cele doua parcuri de distractie Aqualand Maspalomas (4,1 km) si Palmitos Park (9,6 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.