Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bull Costa Canaria and Spa


Descriere

Situat chiar pe malul mării, in San Agustín, Bull Hotel & Spa Costa Canaria - Adults Only oferă piscine in aer liber, o terasă pe acoperis, o sală de fitness echipată complet si un centru spa. Conexiunea WiFi este gratuită in zonele publice.

Camerele moderne sunt dotate cu TV prin satelit si au baie privată cu uscător de păr. Unele oferă vedere la plaja din San Agustín si la asfintiturile uimitoare.

Centrul spa de la Bull Hotel & Spa Costa Canaria - Adults Only are o piscină plutitoare, paturi de masaj cu apă, saună finlandeză si hamam. De asemenea, există o piscină cu jeturi, o cabină de sare si solarii. Oaspetii se pot bucura de tratamente de relaxare si infrumusetare, inclusiv masaje, la un cost suplimentar.

Hotelul are o bibliotecă deschisă nonstop cu acces la internet, iar oaspetii pot lectura gratuit presa natională si internatională in fiecare zi. Restaurantul tip bufet al hotelului Costa Canaria si barul de langă piscină asigură preparate regionale si internationale. Barul Salón oferă gustări, muzică si cocktailuri.

Statiunea Playa del Inglés este la mai putin de 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie