Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Playa Meloneras


Descriere

H10 Playa Meloneras 5* este un hotel de lux situat langa plaja si terenul de golf Meloneras din sudul insulei Gran Canaria. Ofera nenumarate facilitati oaspetilor sai, la cele mai inalte standarde, astfel incat sa se bucure de cel mai bun confort si sa ramana cu amintiri de vacanta minunate. Localizare
Proprietate este la 3 minute de mers pe jos față de plajă si se afla langa terenul de golf Meloneras din sudul insulei Gran Canaria. Staţiunea plină de viaţă Playa del Inglés este la aproximativ 10 minute de mers cu maşina de hotelul Playa Meloneras. Aeroportul Gran Canaria se află la doar 25 de minute de mers cu maşina (aproximativ 30 km). In apropierea hotelului se intalnesc urmatoarele puncte populare de atractii cum ar fi Maspalomas Lighthouse (1,7 km), Playa de San Agustín (2 km), Maspalomas Golf Course (2,5 km), Cita Centre (3,4 km), Aqualand Maspalomas (3,5 km).

Activitati/Divertisment
In incinta hotelului, exista programe de divertisment si se pot desfasura urmatoarele activitati dupa cum urmeaza: divertisment de seară, club pentru copii, animatori, tenis de masă, biliard, teren de joacă pentru copii, teren de tenis. In afara locatiei se pot practica urmatoarele activitati: snorkelling, călărie, scufundări, ciclism, drumeţii, windsurfing, pescuit, aqua park.

Facilitati camere
Toate camerele sunt spatioase, curate si luminoase, dispun de decor elegant și funcțional si sunt dotate cu aer conditionat si terasa sau balcon privat cu vedere laterala la Oceanul Atlantic. De asemenea, acestea au baie privata, TV prin satelit, filtru de cafea si seif. Camerele exclusive cu vedere spre mare sau la piscină sunt echipate cu aceleași servicii ca și camere duble, plus: meniu de perne, aparat Nespresso, halat de baie, papuci și facilități VIP, cadou exclusiv de bun venit, prosoape de plajă exclusive, prognoza meteo si cotidiane, pregătirea și curățarea camerei de 2 ori pe zi.

Facilitati hotel
Tamadaba, restaurantul tip bufet al hotelului, are bucătărie deschisă şi serveşte preparate internaţionale. Restaurantul Gaudí oferă mese à la carte, iar proprietatea are un café-bar lângă piscină şi alte 2 baruri. Facilităţile de agrement ale hotelului H10 Gran Canaria includ terenuri de tenis şi un miniclub pentru copii. Hotelul dispune de urmatoarele servicii si dotari dupa cum urmeaza: terasa, gradina, prosoape de piscină, piscină de relaxare, piscină încălzită, piscină infinită, piscină în aer liber (deschisă tot anul), piscină în aer liber, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, spa și centru de, wellness, solar, de fitness, saună, bufet potrivit copiilor, snack bar, restaurant (bufet), restaurant (à la carte), bar, internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit, este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere si nu este necesară rezervare, echipament de joacă pentru exterior, zonă de joacă înăuntru, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de transfer (contra cost), zonă pentru fumători, aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, seif, lift, facilităţi VIP în cameră, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service, personal multilingv. Animalele de companie sunt acceptate la cerere si se pot percepe taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.