Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ifa Buenaventura


Descriere

Ifa Buenaventura se afla la doar 5 minute de Playa del Ingles, pe coasta de sud a insulei Gran Canaria si ofera numeroase facilitati. Oaspetii hotelului se pot bucura de doua piscine in aer liber inconjurate de palmieri, un program de divertisment variat, teren de baschet, sala de fitness, terenuri de tenis, scoala de scufundari, salon de infrumusetare, precum si de un centru de masaj thailandez. Activitati/Divertisment
Buenaventura oferă un program de divertisment variat, punand la dispozitie atât pentru adulţi, cât şi pentru copii program de animatie, spectacole nocturne profesionale si muzică live. Oaspeţii au la dispoziţie un teren gratuit de baschet, precum şi o sală de fitness, 3 terenuri de tenis şi o şcoală de scufundări, la un cost suplimentar. În plus, hotelul are un centru de masaj thailandez, disponibil la un cost suplimentar. Dispune de 2 piscine în aer liber înconjurate de palmieri şi o piscină pentru copii. De asemenea, există 2 baruri lângă piscină şi 2 baruri interioare.

Facilitati hotel
Buenaventura dispune de recepţia cu program nonstop care asigură servicii de închiriere auto şi de schimb valutar, restaurant tip bufet, snack bar, bar, terasă la soare, grădină, magazin de suveniruri/cadouri, este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare), internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi costă 2 EUR pe 24 ore, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă. Hotelul are un salon de înfrumuseţare şi diverse magazine. Conexiunea WiFi este disponibilă în zonele publice la un cost suplimentar.

Localizare
Hotelul IFA Buenaventura este situat la 500 de metri de plaja din Playa del Inglés, pe coasta de sud a insulei Gran Canaria. Hotelul se mândrește cu poziționare ideală la o distanță mica față de centrul comercial Kasbah, Yumbo Centrum și plaja Maspalomas; este, de asemenea, amplasat în apropiere de Minigolf Yumbo, Aqualand și Camel Park Arteara.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului Buenaventura au balcon privat cu vedere la grădină sau la piscină. Există un TV cu canale gratuite, linie telefonica directa, paturi pliante, mini-bar, aer conditionat, seif (contra cost). Baia privată include un uscător de păr. Internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi costă 2 EUR pe 24 ore.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.