Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ifa Faro


Descriere

Ifa Faro 4* se afla chiar pe capatul sudic al plajei Maspalomas, oferind vederi spectaculoase la ocean si la dunele de nisip situate pe o mare parte din insula Gran Canaria. Amplasamentul ales in mod ideal este completat de arhitectura moderna si elementele de decor functionale, dar mai ales de facilitatile superioare care asigura confortul pe toata durata vacantei: piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele, 3 terenuri de golf in apropiere, restaurant a la carte cu preparate internationale, sali de conferinte si evenimente, acces imediat la plaja. Facilitati camere
Hotelul este inundat de lumină naturală şi are un interior şi un decor funcţional şi urban. Toate camerele au TV LCD satelit, telefon, birou de scris, aer conditionat, canapea sau fotoliu în zona de living, pardoseală cu mochetă, balcon (mobilat cu masa si scaune) cu vederi panoramice glorioase ale împrejurimilor. Există o taxă suplimentară pentru utilizarea mini-bar, seif și acces la internet Wi-Fi. Băile privată diferă în funcție de tipul de cameră cu facilități standard, constând dintr-un uscător de păr, o oglindă cosmetică, un halat de baie și o selecție de articole de toaletă din partea casei.

Facilitati hotel
Există o piscină cu şezlonguri, ideală pentru o zi relaxantă la plajă şi există de asemenea o terasă pentru nudism. Hotelul este bine cunoscut pentru bucătăria sa excelentă: atât în restaurantul principal cât şi în restaurantul à la carte, veţi găsi un nivel ridicat de calitate şi servicii. În apropiere sunt 3 terenuri de golf cu 18 găuri unde jucătorii de golf se pot bucura de practicarea acestui sport pe tot parcursul anului şi să beneficieze de serviciile speciale pe care acest hotel le oferă. Acest hotel dispune de urmatoarele dotari si servicii dupa cum urmeaza terasă, acces imediat la plajă, sală de fitness, parcare gratuită, room service (7 a.m/10 p.m), internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi costă 2 EUR pe 24 ore, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, săli de conferinţă şi petreceri, aer conditionat, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Localizare
Această proprietate este la 100 m de plaja din statiunea Maspalomas. Datorită locaţiei imbatabile a hotelului, acesta oferă vederi spectaculoase la 6 km de dune de nisip şi la ocean. Aeroportul Gran Canaria se află la o distanta de 30,4 km. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele Maspalomas Lighthouse (100 m), Maspalomas Golf Course (2,3 km), Cita Centre (2,7 km), Aqualand Maspalomas (4,7 km), Palmitos Park (10,8 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.