Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Bronze Playa


Descriere

Hotelul Bronze Playa 4* impresioneaza cu arhitectura moderna si ambianta confortabila printr-un mix aparte de liniste si activitati de divertisment. Situat chiar in Playa del Ingles si la 200 de metri de tarm, langa Irish Centre si la 5 minute de centrul Kasbah, locatia este ideal completata de varietatea de facilitati pe care o ofera. Localizare
Hotelul Labranda Bronze Playa este un frumos complex situat in Playa del Ingles intr-o zona excelenta a statiunii linistite, aproape de plaja dar si de zona comerciala si reprezinta o alegere potrivita atat pentru familiile cu copii, cat si pentru o vacanta cu prietenii. Hotelul este localizat in centrul statiunii Playa del Ingles la 200 m de plaja. Oaspetii se pot relaxa ziua pe plaja cu nisip fantastic sau la piscina, iar seara se pot bucura de programul de divertisment variat. De la hotel pana la aeroport este un drum cu masina de aproximativ 30 de minute, pana la zona comercială, restaurante/baruri 5 minute de mers pe jos, iar pana la terenul de golf Maspalomas este o distanta de 1,5 km.

Facilitati camere
Camerele sunt decorate modern in culori deschise, au balcon sau terasa, telefon, aer conditionat, seif (contra cost), internet wi-fi gratuit, baie cu dus si uscator de par.

Facilitati hotel
Hotelul a fost complet renovat in anul 2014, are 5 etaje, receptie, 3 lifturi, un restaurant buffet si un restaurant a la carte cu rezervare obligatorie, lounge bar, bar la piscina, umbrelute si sezlonguri la piscina, centru de inchirieri biciclete, 2 piscine, piscina pentru copii si loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.