Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Village Mare


Descriere

Construit pe o suprafaţă de 13.000 mp, cu o minunata vedere la mare, precum şi spre munţi, format din cinci cladiri independente, fiecare cu garsoniere/studiouri si apartamente, toate cu aer condiţionat, oferind WC / duş, facilitati: telefon, frigider, mica bucatarie electrica ( în unele camere), precum şi balcoane sau verande. Apartamentele au două sufragerii şi sunt ideale pentru familii.

LOCALIZARE

Situat la doar 100 de metri de plaja cu nisip Metamorfosi din Halkidiki, Village Mare oferă servicii all inclusive, 3 piscine şi un restaurant tip bufet, cu specific grecesc. Proprietatea pune la dispoziţie unităţi de cazare cu balcon cu vedere la Golful Toroneos sau la grădină.

FACILITATI GENERALE

Oaspeţii pot savura băuturi şi cafea la barul de lângă piscină sau la barul interior principal. Proprietatea are sală de jocuri cu facilităţi de tenis de masă şi biliard. De asemenea, există un minimarket cu bunuri de uz zilnic.

FACILITATI CAMERE

Toate tipurile de unităţi de cazare de la Village Mare au zonă de relaxare, cu TV prin satelit. Toate oferă aer condiţionat, cană fierbător şi uscător de păr. Unele unităţi de cazare au chicinetă cu facilităţi de gătit. Se oferă şi cutie de valori, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie