Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul se caracterizeaza prin primirea calduroasa a oaspetilor, calitatea mancarii si a bauturii pe care le ofera turistului aflat in cautarea vacantei perfecte. Va puteti relaxa la piscina, la plaja sau puteti descoperi frumusetea orasului Lixouri.

Localizare: hotelul Palatino este construit pe un mic deal, la numai 5 minute de orasul Lixouri, al doilea oras ca importanta din Insula Kefalonia.

Dotari camere: hotelul dispune de 43 de camere, din care 9 sunt family si 6 apartamente. Toate camerele dispun de: TV, acces internet, A/C, telefon, seif, baie, frigider si balcon. Camerele tip studio, pe langa facilitatile prezentate anterior, dispun in plus de bucatarie complet utilata.

Facilitati hotel: Hotel Palatino pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati si servicii, printre care: receptie 24h, internet Wi-Fi, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar si restaurant la piscina, cocktail bar, TV-lounge, gradina cu maslini, doctor, parcare gratuita.

Plaja: in apropierea hotelului se gasesc mai multe plaje cunoscute in insula: plaja Lepeda (2km), Xi (6km), Petanoi (15km), Plateia Ammos (15km), Porto Atheras (15km), Mirtos. Cea mai apropiata plaja se gaseste la 400m, iar hotelul pune la dispozitia turistilor transport gratuity (shuttle bus).

Pagina web: http://www.hotelpalatino.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie